Florbalová premiéra v Brodku u Přerova

Červnový florbalový minikemp proběhl úplně poprvé v Brodku u Přerova. Díky výborné spolupráci se základní školou jsme mohli celodenní florbalové a sportovní tréninky nabídnout celé řadě nováčků, kteří se s florbalkou a míčkem seznámili parádně. Sobotní program se skládal s pohybových her zaměřených na koordinaci a obratnost, třech různě zaměřených florbalových tréninků a doplňkových her. Děkujeme všem za účast, minikemp jsme si užili a určitě bychom se v budoucnu do Brodku rádi vrátili.

Ohlasy trenérů:

Tom: Brodek u Přerova jsme si pro náš minikemp vyhlédli mimo jiné i proto, že jsme věděli, že městys žije sportem. Naši účastníci toho byli důkazem. I když se mnozí s intenzivnějšími florbalovými tréninky setkali poprvé, nebylo to na nich vůbec znát a celý sportovní den zvládli skvěle. Děkujeme nejen účastníkům, ale i škole, akce dopadla suprově 🙂

Honza: Naši další premiéru v nové lokalitě jsme si moc užili. Za nás všechny mohu říci, že podmínky pro uspořádání kempu byly opravdu skvělé. Díky tomu, ale hlavně skvělým a šikovným dětem jsem si kemp velice užil. Do Brodku se moc rád opět vrátím.

Kuba: Minikemp v Brodku u Přerova se opět vydařil. Díky optimálnímu počtu účastníků si myslím, že si ho děti o to víc užily, jelikož jsme se mohli každému více individuálně věnovat.

David: Brodecký minikemp hodnotím velmi pozitivně. Všechny děti byly zapálené do všech aktivit a byly moc šikovné. Moc se těším na další minikemp.