Bystřický Mini Cup: spousta příběhů a skvělá oslava 10 let

V neděli 19.2. se na hale ve Velké Bystřici sešlo 34 hráčů v kategorii elévů a mlžů, kteří by se jen tak nepotkali. Všichni však měli společné to, že se v průběhu celého jednoho desetiletí více či méně podíleli na utváření všech našich florbalových zážitků. A věříme, že budou i nadále 🙂

Na akci zavítaly i dva pražské týmy, které aktuálně trénuje Tom. Bystřický minikemp jsme zahájili společným tréninkem, tím jsme zcela zbořili všechny potenciální ledy mezi hráči a celá akce tak probíhala v naprosto pohodovém duchu. Po společném obědě jsme tak mohli zahájit naši velkou událost.

V trojkovém florbale se utkalo 5 týmů. Zápasy byly napínavé, často se otáčely výsledky, padala spousta gólů. Na své si tak přišli nejen hráči, ale i fanoušci na tribuně z řad rodičů. Boj o bronz vyšel lépe týmu z Olomouce, který nedokázal v semifinále potvrdit roli favorita a přešla přes něj po nervy drásajícím utkání Praha. Ta nakonec ve finále podlehla skvěle hrajícím Doloplazům Red.

Moc děkujeme všem, kteří na turnaj vážili cestu, ať už z okolí, z Prahy nebo z Budišova, Halenkovic. A nejen za to, jsme moc rádi, že jste součástí naší cesty a těšíme se na naše další kroky.

Tom, Honza, David, Mara, Pavel